Three Family houses (onderste)

Te koop in Noord Oost Bulgarije 3 gerenoveerde (vakantie) boerderijen.

Gelegen in het landelijk dorp Pomoshtitsa, in een heuvelachtig landschap, waar de stilte nog stil is. Tussen zonnebloem- en korenvelden. Op 20 km afstand ligt de stad Razgrad en 15 km de stad Popovo waar men de drukte op kan zoeken. Het toeristische Zwarte zee gebied is op 120 km afstand.

Elke boerderij/huis is compleet en volledig ingericht voor 6 personen.

Elk huis beschikt over een woonkamer,hal, keuken, douche, toilet, 3 slaapkamers( 2 kamers met 2×1 een pers. bed en een kamer met een twee pers. bed). Bijgebouwen voor bergruimte en overdekte terrassen.

Iedere boerderij heeft eigen grond, dit huis bevind zich op een landgoed van 2.240 m². Op deze grondstukken staan fruitbomen als kers, perzik, hazelnoot, walnoot, appel, peer en pruimenbomen en een moerbeiboom. Mogelijkheid op eigen grond voor zwembad, tennisbanen enz.

De huizen staan in een straat naast elkaar met voldoende tussenruimte. Het geheel, plus twee bouwkavels is ook samen te voegen, tot een project. Met dan een totaal oppervlak van 10.230 m².

Het grondstuk tussen het bovenste en het middelste huis, grondstuk met poort, (zie galerij foto’s), heeft een oppervlakte van 2.100 m² en een prijs van € 8.500. Het grondstuk naast het onderste huis, bovenste grondstuk, (zie galerij foto’s), heeft een oppervlakte van 1.690 m² en een prijs van € 7.500.

Dit project geeft vele mogelijkheden, verhuur van de huizen, camping, enz, enz. Ook zeer geschikt voor paardenliefhebbers, kortom mogelijkheden genoeg.

In het dorp, en omgeving, hebben meerdere buitenlanders een tweede woning of hebben zich er permanent gevestigd. De Belgen, Engelsen en Nederlanders verblijven graag tussen de vriendelijke en gastvrije Bulgaren en het dorp Pomoshtitsa.

”three family houses” is een ideaal project om samen en met de grondstukken, te kopen. In deze situatie wordt de prijs overlegd.

In de galerij, die hieronder te vinden is, bevinden zich foto’s van het huis, maar ook van de plattegrond en een overzicht van de drie huizen met de grondstukken.

Eigenschappen

  • Max. 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Keuken

Verkoopprijs en Grond

  • € 66.750 (excl. extra grondstuk)
  •  2.240 m² (waar het het opstaat)

Heeft u interesse om dit huis te kopen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contact gegevens:

T NL: 0031 (0) 655721732  

T BG: 00359 (0) 893885933

E: info@bulgariainvestltd.com