Bulgarije folder

De nieuwkomers in dit land zullen versteld staan van wat dit deel van Europa te bieden heeft. Bulgarije betekent een zeer grote variatie aan landschappen, van bergen tot rivieren, en natuurlijk, de Zwarte Zee. De natuur in dit land is van een extreme schoonheid, mede door de ontelbare zonnebloemvelden en de zomers die lang en mooi zijn en de korte, maar krachtige winters.

De bevolking is erg gastvrij (in de beste zin van dat woord) en zeer geïnteresseerd in het nieuwe. Als de mensen een nieuwkomer eenmaal kennen (en dat is vrij snel door de oprechte belangstelling), dan voelt die zich at gauw geaccepteerd. De hartelijke begroetingen van de dorpelingen zijn iedere keer weer een verwarmende ervaring. Een andere belangrijke reden om dit prachtige land te bezoeken is natuurlijk dat het er zo goedkoop is. Dat geldt eigenlijk voor altes: van
huizen tot grondstukken, verbouwingen, arbeidslonen, eten, inrichtingen, etc. Maar het belangrijkste: men kan er de stress van het dagelijkse leven volkomen kwijtraken: onthaasten is het sleutelwoord.

In de dorpjes heerst nog de rust van een ongecompliceerde samenleving. Koeien, schapen en ganzen lopen overal vrij over de straten, auto’s ziet men haast niet en toch bent U nooit ver van een grote stad. Steeds meer mensen trekken naar Bulgarije om er van hun jaarlijkse vakantie te genieten. Aan de kusten van de Zwarte Zee lijkt het nu af en toe al Benidorm, zonder de hinderlijke uitwassen van die Spaanse stranden. De boulevards zijn hier zo groot en uitgestrekt dat U niet gelooft dat u in Bulgarije bent.

wij werken samen met juridische adviseurs en geven U een totale begeleiding in al uw stappen en wensen om een object te kunnen kopen. Wij verzorgen bijvoorbeeld bezichtigingreizen. U moet tenslotte een levend beeld kunnen vormen van de objecten, de omgeving en de bevolking. Als de koop eenmaal gesloten is, moet er ter plaatse natuurlijk nog wel het een en ander geregeld worden. Hierbij zal Bulgaria Invest. U in alle opzichten bijstaan. Degelijke dienstverlening is een begrip dat bij ons hoog in het vaandel staat; wij hebben immers alte belang bij tevreden klanten. Door optimaal van onze diensten te profiteren maakt u het uzelf een stuk makkelijker en bespaart U veel tijd en geld. (Dit altes natuurlijk vrijblijvend en in overleg.)

wij hebben verschillende bouwteams in Bulgarije, zodat wij kunnen zorgen dat de renovatie en/of verbouwing geheel naar uw wens wordt gedaan en in een tijdsbestek van 2 tot 4 maanden. De verbouwing houdt in het kort in dat de daken dicht worden gemaakt, de muren gestuukt en strak gemaakt, vloeren gelegd, nieuwe elektriciteit, de keuken wordt gebruiksklaar gemaakt, een nieuwe boiler, altes geschilderd, open haard (naar wens), altes wat er maar moet gebeuren om de woning woonklaar te maken. Ook de buitenkant wordt onder handen genomen, evenals de bijgebouwen en natuurlijk de tuin. (altes naar eigen wensen).

ook kunnen wij voor u de tuin laten onderhouden. Het schoonmaken van uw woning kan ook bij ons in handen worden gegeven, evenals eventuele controle rondes en het aan of afmelden bij het water-en energiebedrijf. wij nemen u bij de hand en zorgen dat U een gepaste verzekering af kunt sluiten. Ook kunnen wij u helpen met bankzaken. Voor al deze diensten hebben wij servicecontracten, op te stellen in overeenstemming met uw wensen. Kortom Bulgaria Invest. begeleid U met altes. Natuurlijk allemaal vrijblijvend en in overleg.

Er is hier zeer zeker, op toeristisch vlak, een grote toekomst. Het is een land van, letterlijk, onbegrensde mogelijkheden. Wie nu investeert in onroerend goed in
Bulgarije zal er financieel (en emotioneel) zeker geen spijt van krijgen.

Bulgaria Invest. Bulgaria Invest is een klein en dus zeer persoonlijk bedrijf. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel: wij streven naar tevreden klanten en willen er voor zorgen dat onze klanten, na een uitgebreid gesprek, alles duidelijk is, ze dus geen vragen meer hebben.

Bulgaria Invest verkoopt authentieke, bestaande woningen met grondstukken in de rustieke dorpen rondom de stad Razgrad, We zijn jaren achtereen in Bulgarije op vakantie geweest en we hebben er gedurende die periode veel vrienden gemaakt. We mogen onszelf gerust ervaringsdeskundigen noemen. Zo’n twee en een half jaar geleden besloten we een paar boerderijen te kopen. Na zorgvuldige restauratie hebben we er die zomer bijzonder genoten met familie en vrienden uit
Nederland. Zo ontstond het idee om deze mogelijkheden ook anderen aan te bieden, geïnspireerd ook door de vele mogelijkheden die het land U, nu en de toekomst, kan geven. Ons aanbod bevindt zich tot zo’n 30 kilometer rondom de grote stad Razgrad, met zijn vele winkels/restaurants, barretjes en bruisend uitgaansleven, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen met onze
service.