Servicecontracten

Service na aankoop en verbouwing/renovatie van uw eigendom.

Welkom bij Bulgaria Invest Ltd – Uw Vakantieverblijf Experts!

Bent u net klaar met de aankoop, verbouwing of renovatie van uw prachtige eigendom in Bulgarije? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om echt te genieten van uw vakantieverblijf, en daar komen wij om de hoek kijken.

Financiële Hulp:
Bij Bulgaria Invest Ltd staan we voor u klaar met alles wat nodig is om uw verblijf een echt vakantieparadijs te maken. Van administratieve en belastingbegeleiding tot het verzekeren van uw eigendommen en het betalen van rekeningen zoals water en elektriciteit, onze deskundigen zorgen ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Verzekeringen:
Natuurlijk wilt u uw eigendommen beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen zoals brand, diefstal en natuurrampen. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen, zoals Allianz, die totaalpakketten aanbieden. Geen stress, want we regelen jaarlijks de vernieuwing van uw verzekering.

Banken:
Op zoek naar de juiste bank die aan al uw wensen voldoet? Geen probleem! Bulgaria Invest Ltd helpt u graag bij het vinden van de perfecte bank. Met banken zoals ING-bank, POSTBANK en RAIFFEISEN in Bulgarije, is geld overmaken vanuit Nederland eenvoudig en snel. Kies voor Leva’s, Euro’s of beide, en laat de bank ook automatische afschrijvingen regelen.

Controle van Uw Huis bij Afwezigheid:
Laat uw eigendom niet onbeheerd achter! Met onze service voor controle bij afwezigheid, stellen we iemand betrouwbaars uit het dorp aan om een oogje in het zeil te houden. Uw buren zullen de beste oppassers zijn, maar als u liever externe controleurs wilt, regelen we dat ook voor u. Voor extra gemoedsrust kunt u zelfs een alarmsysteem op uw telefoon laten installeren, dat in verbinding staat met de politie.

Schoonmaak van Uw Verblijf:
Geniet altijd van een fris en schoon verblijf met onze schoonmaakservice. U bepaalt de frequentie, en we zorgen ervoor dat alles naar uw wensen wordt uitgevoerd. Maandelijks afschrijven voor de schoonmaak? Geen probleem, we regelen het graag voor u.

Aanmelding Water- en Energiebedrijf:
Het aanmelden voor water- en energiediensten is een fluitje van een cent met onze hulp. En met de optie voor maandelijkse automatische afschrijving via uw bank, hoeft u zich geen zorgen te maken over het bijhouden van rekeningen.

Tuin Onderhoud:
Een prachtig onderhouden tuin draagt bij aan uw vakantiegenot. Ons team zorgt ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet. Van snoeien tot grasmaaien en het geven van water aan uw planten, uw wensen staan centraal.

Aankomstmogelijkheden:
Niets is zo vermoeiend als een lange reis naar uw vakantieverblijf. Maar bij Bulgaria Invest Ltd denken we aan uw gemak. Geef ons minstens twee weken voor aankomst uw boodschappenlijst door, en wij zorgen dat alles voor uw aankomst klaarstaat. Zo kunt u ontspannen beginnen aan uw vakantie, zonder direct boodschappen te hoeven doen.

Zomer en Winter Klaar Maken van Uw Verblijf:
Wees gerust bij afwezigheid! Voor de zomer en winter zorgen we dat uw water aan- of afgesloten wordt, meubels binnen of buiten worden gezet, en uw vervoersmiddelen veilig worden weggezet.

Servicecontract: Voor al onze services bieden we professionele servicecontracten op maat aan. Uw wensen en behoeften zijn leidend, en de prijs van het contract varieert naar gelang uw keuzes.

Bij Bulgaria Invest Ltd staan we altijd voor u klaar om uw vakantieverblijfervaring perfect te maken. Laat ons u helpen met onze uitgebreide diensten, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw prachtige eigendom in Bulgarije. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u het beste van Bulgarije laten ervaren!