Servicecontracten

Service na aankoop en verbouwing/renovatie van uw eigendom.

Financiële hulp

Wij van Bularia Invest. zullen u helpen met alles wat nodig is om van uw verblijf een echt vakantieverblijf te maken. Wij zullen u helpen met de administratieve en belasting begeleiding, verzekeren van uw eigendommen, het betalen van uw rekeningen zoals water en elektriciteit, het regelen van een boekhouder voor u die al uw administratieve en belasting zaken kan regelen.

 

Verzekeringen

Uiteraard wilt u uw eigendommen verzekeren tegen bijv. brand, diefstal en natuurrampen. Dit kan bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Een daarvan is bijv. Allianz. Deze maatschappij bied totaalpakketten. De kosten hiervoor betaalt u doorgaans jaarlijks. Een dergelijke verzekering moet ieder jaar opnieuw worden afgesloten.

 

Banken

Desgewenst helpen wij u bij het zoeken naar de juiste bank voor al uw wensen. Er zijn in Bulgarije al veel bekende banken aanwezig zoals ING-bank, POSTBANK en RAIFFEISEN. Geld overmaken van Nederland naar Bulgarije is uitermate eenvoudig en snel. De overboeking duurt zo’n drie werkdagen. Ook kunnen deze banken zorgen voor automatische afschrijvingen. U kunt bij deze banken een rekening openen in Leva’s, Euro’s of allebei.

 

Controle van uw huis bij afwezigheid

Tegen een per maand te verrekent bedrag, verzorgen wij voor u de controle op uw eigendommen als u zelf niet aanwezig bent. Meestal stellen wij iemand betrouwbaars uit het dorp daarvoor aan, vanuit het principe dat uw buren de beste oppassers zijn. desgewenst is het mogelijk om externe controleurs aan te stellen. Verder bestaat er de mogelijkheid om een alarmsysteem te installeren op uw telefoon. Dit staat in verbinding met de politie. De kosten van een dergelijk systeem zijn onder voorbehoud.

 

Schoonmaak van uw verblijf

Op aanvraag is het mogelijk om schoonmaak service te krijgen dat uitgevoerd zal worden door Bulgaria Invest. met maandelijkse automatische afschrijvingen. De eisen van de schoonmaak zullen wederom in overleg met u en naar uw wensen worden voldaan.

 

Aanmelding water- en energiebedrijf

Wij kunnen u aanmelden voor de water en energie services waarbij uw bank een maandelijkse automatische afschrijving kan regelen.

 

Tuin onderhoud

Ook onderhouden wij uw tuin en zorgen voor het behouden van een nette uitstraling. Tuinonderhoud zoals snoeien, grasmaaien en planten water geven, wordt bij aan- en afwezigheid verzorgd en zullen naar uw wensen worden voldaan.

 

Aankomstmogelijkheden

Bulgaria Invest. streeft naar de beste services en willen u zo goed mogelijk op uw gemak stellen na een lange vermoeiende reis naar uw verblijf. Daarom stellen wij de mogelijkheid beschikbaar om uw boodschappen voor aankomst te verzorgen waardoor u niet gelijk de eerste dag boodschappen hoeft te doen, maar even op adem kunt komen onder voorwaarde dat dit uiterlijk twee weken voor aankomst doorgegeven is.

 

Zomer en winter klaar maken van uw verblijf

Wij zullen ervoor zorgen dat bij afwezigheid uw water aan- of afgesloten wordt voor de zomer en winter, uw meubels binnen of buiten worden gezet en uw vervoersmiddelen veilig worden weggezet.

 

Servicecontract

 We hebben voor alle services een servicecontract, op te stellen in overeenstemming met u en naar uw wensen. Prijs van het contract varieert naar uw wensen.