Santa Marina Sozopol koopappartementen

Investeer in vastgoed in Bulgarije. Bekijk hier alle appartementen van Santa Marina Holiday Village.

0031 (0) 655721732 (NL)

00359 (0) 893885933 (BG)

info@bulgariainvestltd.com

Ontdek de parel aan zwarte zee!

Wij van Bulgaria Invest vertegenwoordigen Resort Santa Marina voor onze cliënten in Nederland, België en Duitsland.
Santa Marina Holiday Village ligt aan de zuidkust van Bulgarije, 424 km ten oosten van de hoofdstad Sofia en slechts 34 km ten zuiden van Burgas, waar de luchthaven ligt.

Lees meer

Overigens is Burgas de stad met een van de grootste luchthavens van Bulgarije. Santa Marina ligt op slechts 2 km ten noorden van het oude centrum van Sozopol en profiteert van een uitstekende locatie, aan de kust, en biedt zowel een spectaculair uitzicht op de Zwarte Zee als een veelvoud aan groene ruimtes. De stad Sozopol biedt een ontspannen levensstijl vol chique restaurants, bars, entertainment en mooie bezienswaardigheden.

Santa Marina Holiday Village bestaat uit 80 villa’s (gebouwen met 3 of 4 verdiepingen) met een totale capaciteit van meer dan 1300 appartementen van verschillende groottes en biedt daarnaast een breed scala aan diensten: 70% van de totale oppervlakte (ongeveer 111 000 km 2 ) is gewijd aan tuinen, parken, parkeerplaatsen en ruimten voor diensten.

Onze gasten hebben de beschikking over het strand, 5 zwembaden, 4 kinderbaden, terrassen, 4 restaurants met verschillende specifieke thema’s, de kinderspeeltuin heeft ook entertainers die 3 verschillende talen spreken, 2 supermarkten, 3 poolbars, cafés, winkels, 2 wellnesscentra en kapper, medisch centrum, tennisclub met 8 banen, voetbalveld, stomerij, intern vervoer via elektrische bussen, buslijn van/naar Sozopol, Smokyinya, Kavaci, etc.

Impressie

Bekijk hier enkele foto’s en video’s van het park en de omgeving.

Het park

Sport en welzijn

Restaurants en bars

Speelgelegenheid / recreatie

Video Santa Marina

Video Santa Marina

Video Sozopol

Video Santa Marina

Video Santa Marina

Video Sozopol

Video Santa Marina

Video Santa Marina