Kostandenets House (School + woning)

Te koop in het pittoreske dorp Kostandenets in Bulgarije: een unieke kans om eigenaar te worden van een charmant woonhuis met twee verdiepingen en een prachtige oude school die de mogelijkheid biedt om getransformeerd te worden tot een exclusief hotel.

Het woonhuis, bestaande uit twee ruime woonlagen, straalt authenticiteit en karakter uit. Met zijn traditionele architectuur en gezellige sfeer biedt het een warm thuis voor wie op zoek is naar een vleugje nostalgie in combinatie met modern comfort.

De oude school, een adembenemend historisch gebouw, staat als een symbool van het rijke verleden van Kostandenets. Met zijn imposante structuur en karakteristieke elementen biedt het een unieke kans voor ondernemende geesten om het om te vormen tot een exclusief hotel. De ruime klaslokalen kunnen worden getransformeerd tot elegante gastenkamers, terwijl de karakteristieke details, zoals hoge plafonds en grote ramen, zorgen voor een sfeervolle ambiance.

De ligging in het schilderachtige dorp Kostandenets voegt nog meer charme toe aan deze vastgoedparel. Omringd door natuurlijke schoonheid en een rustige omgeving, biedt dit eigendom een perfecte balans tussen landelijk wonen en de mogelijkheid om een bloeiend hotelbedrijf te creëren.

Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van Kostandenets en geef dit bijzondere pand een nieuw leven als een exclusief hotel dat gasten een onvergetelijke ervaring biedt.

Prijs

  • 285.000 EUR

Oppervlakte

  • 8.000 m2

Heeft u interesse om dit huis te kopen, huren of andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contact gegevens:

T NL: 0031 (0) 655721732  

T BG: 00359 (0) 893885933

E: info@bulgariainvestltd.com