Details:

Naam/ID: ID 629
Land: Bulgarije
^
Type:
Totale oppervlakte: 339m2
Aantal verdiepingen:
Aantal kamers:
Kelder aanwezig:
^
Prijs: € ,-

Beschrijving:

Bulgaria Invest nieuwbouw projecten.

Wij zijn nu ook begonnen met nieuwbouw projecten in de vorm van villa’s en landhuizen gelegen aan de zuidkust van Bulgarije.

Deze nieuwbouwprojecten gaan wij realiseren in de regio vanaf Sozopol tot aan de Turkse grens. Deze kunnen wij uiteraard ook in de binnenlanden voor u bouwen.

We werken samen met jonge architecten die fantastische ideeën hebben en op alles een snelle en goede oplossing weten te vinden naar wensen van ons cliënten.

We kunnen alle aangeboden projecten van de villa’s, landhuizen gemakkelijk aanpassen aan de wensen van onze cliënten.

Ook kunt u bij ons uw ideeën op tafel leggen hoe u uw droomhuis ziet. Met deze ideeen kunnen we met onze architecten een fantastisch plan maken en kan er worden gebouwd op een locatie die u graag zou willen hebben.

Deze villa’s, landhuizen kunnen wij bouwen in Prefab, metaalconstructie en betonnen casco op iedere gewenste plek.

In deze varianten zit een prijs verschil, daar prefab en metaal constructie een veel snellere bouw fase heeft dan beton casco.

Deze villa’s, landhuizen kunnen wij op iedere gewenste locatie bouwen, zolang het in de kadastrale grenzen van de steden of dorpen ligt. Op landbouw grond bouwen kan, maar daar is meestal een lange procedure voor nodig.

In principe is het zo dat wat we ook indienen wij daar de vergunning voor krijgen binnen een 3 tal maanden waarna we kunnen starten met bouwen.

In dit traject, van de aankoop van kavels tot de oplevering van uw droomhuis met alles wat daar bij komt kijken, doen wij dit hand in hand met u en zijn wij er voor u om u totaal te ontlasten in alle opzichten.

Wilt u meer weten over deze projecten horen wij dat graag van u en kunnen we altijd een vrijblijvende afspraak maken om hier dieper op in te gaan

Graag horen wij van u.

Bouwtekeningen:

Klik op de tekening om te swipen.